De puzzel is compleet

01-01-1970
11-1

Vandaag kwam Uno animo op bezoek bij onze meiden, maar deze week was het een groot probleem om de selectie rond te krijgen. Want Nina, Corinda, Renate en Mila waren geblesseerd en Bibi had andere bezig heden. Tel daarbij op dat Assala last had van haar voet dan hebben we er nog maar net 11. Dus was het vragen aan andere teams of die hulp konden bieden, en ja we hadden 1 speelster bereid gevonden ons te versterken Annebel. Want de rest van teams moesten allemaal zelf voetballen. Gelukkig voor ons kreeg de MO17-1 te horen dat de wedstrijd was afgelast, en dat was voor ons een gelukje want toen konden we eindelijk zeggen we gaan de stijd aan met wissels. Britt, Maud en Kim waren bereid om ons te ondersteun, en dat was maar goed ook want Assala kreeg weer snel last van haar voet.

Het was wel even puzzelen voor de leiding want het complete centrale duo was geblesseerd. Dus werd Britt onze laatste sluitpost. En speelde Kim op de nummer 10 positie. Verder kregen de meiden tevoren scherp aan de wedstrijd te beginnen. Dit omdat we alles zelf in de hand hebben om nog steeds kampioen te worden. En scherp waren ze vandaag want voor dat Uno dacht we gaan aan de wedstrijd beginnen lag de bal door Cerita al achter de keeper. Dan maar opnieuw beginnen dacht Uno maar daar was nummer 2 dit keer was het Assala in de 3e minuut die naar een voorzet van Maudy de 2e binnen tikte. Wat een luxe voor de Rood Zwarten want normaal staan wij regelmatig tegen een achterstaand aan te kijken. Het was Kim die in de 9e minuut een corner van Jacklyn prachtig binnen kopte, en dit zou niet haar laatste doelpunt zijn. Het was diezelfde Kim die in de 10e minuut de bal naast tikte. Deed Uno dan helemaal niets jawel de eerste kleine kans was in de 16e minuut, maar het was Mirna die redding bracht. OJC bleef druk zetten want het doelsaldo is bepalend dit jaar, in de 22e minuut kregen we 2 kansen op een rij Assala en Amber verzuimde om te scoren. Het was Quinty die in de 23e minuut toch scoorde na een voorzet van Jacklyn die vandaag 9x was betrokken bij een doelpunt, en vandaag de titel krijgt de koningin van de assist. Quinty kreeg in de 28 en 30e minuut de kans om nogmaals te scoren maar verzuimde. Ook Jacklyn verzuimde te scoren Kim deed dat wel in de 35e minuut 5-0 De 6-0 werd gescoord door Jacklyn na een prachtige splijtende pass van Annabel die har zo voor de keeper zette. In de 42e minuut moest Mirna redding brengen op een inzet van Uno het laatste wapenfeit kwam van Cerita die maar net over schoot. Deed Uno dan helemaal niets jawel het kwam tot 2 kansen aar elke aanval die ze lanceerde werd door de achterhoede vakkundig teniet gedaan.

Ruststand 6-0
In de rust werd besproken wat er fout ging in de eerste helft (we hebben altijd wel wat te ….) en werden de messen weer geslepen.

Jammer genoeg kwamen we wat minder uit de startblokken dan in de eerste helft het waren Annebel en Jacklyn die de kans op7-0 lieten liggen. Maar Kim deed dit niet die werd door Jacklyn in stelling gebracht en zij wist hiermee wel raad mee. In de 60e minuut was het Maud die haar inzet op de lat uiteen zag spatten. Zat er dan toch zand in de machine? Nee het had een druppeltje olie nodig want het was in de 63e minuut Quinty die vanuit een corner een echte Quinty goal scoorde tussen 3 man kon ze de bal toch binnen werken. Nog geen 5 minuten later was het wederom Kim die het net vond en de 9-0 binnen schoot. Zou de nummer 10 vallen, kansen zat om hem te maken. Achtereenvolgend waren het Kim, Cerita, Jacklyn, Cerita die miste Kim schoot op de paal. Het was Britt die het achterin had overgelaten aan Amber en zelf de 10e binnen schoot in de 77e minuut. Jacklyn schoot in de 85e net naast. De 11e kwam van de voet van in de 86e minuut van een eigendoelpunt. Uno deed in de 89e minuut nog wat terug en scoorde een prachtig doelpunt waarop Mirna geen antwoord had.

Top gespeeld meiden alles nog in eigen hand om het seizoen mooi af te sluiten. As woensdag wacht een geduchte tegenstander Nemelear die een punt meer hebben dan ons met een wedstrijd meer.
Zaak is om as woensdag te winnen om ons goed in het zadel te zetten. Kim, Maud, Annabel en Britt bedankt voor de ondersteuning