• Voetbalkampen ProCamp kunnen en mogen doorgaan

  23 jun 2020
 • Duels winnen, juichen, strijden, toernooi spelen... Het mag en kan weer!

  Vakantie, nieuwe trucs leren, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden maken en… een week vol voetbalpret. Wie kijkt daar nu niet naar uit? Daarom hebben we goed nieuws; ProCamp komt weer bij OJC ROSMALEN. En het loopt storm met de inschrijvingen. Inmiddels zijn er twee weken uitverkocht. Daarom organiseren we extra voetbalweek van 10 t/m 14 augustus.

  Extra spectaculaire editie - #14
  ProCamp bestaat 14 jaar! Met een speciale 'Ode aan Johan Cruijff'. De beroemdste #14 van Nederland. Zijn schitterende techniek en meesterlijke schijnbewegingen spelen een rol in de ProCamp wereldtraining. Je wilt nooit een ProCamp missen, maar in deze bijzondere editie wil je zeker niet ontbreken.

  Droomweek voor elke speler
  De afwisselende animatie, toptrainers en uitdagende trainingen zorgen elke dag voor waanzinnig veel plezier. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

  Het wordt een week genieten voor elke speler van 7 t/m 14 jaar in Rosmalen. Kijk snel op https://procamp.nl/voetbaldagen-rosmalen.html voor meer informatie en om in te schrijven. Want vol is vol helaas.

  Tot de zomer!

  Ps: Alle kampen worden geheel afgestemd op de dan geldende richtlijnen van het RIVM.