• Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - Baronie

    6 sep 2019
  • Zondag volgt, na de 0-1 overwinning bij Silvolde van afgelopen weekend, alweer de tweede competitie wedstrijd van OJC ROSMALEN 1. Op sportpark De Groote Wielen is (om 14.00 uur) Baronie uit Breda de tegenstander.

    Baronie is een roemruchte amateurclub die in het verleden goede resultaten heeft geboekt en die weer op weg is om het verloren terrein in te halen. Vorig seizoen deed het lang mee voor de titel, maar de Bredanaars moesten uiteindelijk afhaken. Het team is intact gebleven en er zijn de nodige versterkingen aan toegevoegd met als doel om kampioen te worden. De start was voortvarend en leverde tegen SV Meerssen de eerste driepunter op. Een mix van routine en talentvolle jeugd, waaronder diverse oud-spelers van Jong NAC, moeten ervoor zorgen dat Baronie naar de derde divisie promoveert.

    OJC heeft zoals gezegd ook de eerste drie punten te pakken. De lastige uitwedstrijd bij vv Silvolde werd na 90 minuten strijd terecht gewonnen. Een interessante wedstrijd belooft het zondag dus te worden. De kracht van Baronie ligt in de aanval en OJC heeft in de voorbereiding bewezen dat bij de thuisclub de verdediging staat als een huis. Even na 15.45 uur zullen we zondag weten hoe het eindigt. Graag tot dan!