• Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - Nuenen

    10 sep 2020
  • Zaterdagavond (20.00 uur) is sv Nuenen van trainer Jan Poortvliet te gast op De Groote Wielen. Zowel OJC als Nuenen verloor de openingswedstrijd van het seizoen. Een reden te meer voor beide teams om de eerste punten binnen te halen.

    OJC won vorig seizoen met ruime cijfers van Nuenen. Dit keer zal het een stuk lastiger worden voor de thuisploeg. Nuenen heeft zich goed versterkt met 6 hoofdklassewaardige spelers waarvan er 5 basisspeler zijn. Het is een enthousiast, hardwerkend vriendenteam dat nooit opgeeft en heel veel energie in de wedstrijd stopt. Dus een gevaarlijke tegenstander die niet mag worden onderschat. Bij OJC is iedereen fit behalve Wessel Heijmans die al langere tijd last heeft van een pees in zijn knie. De tweede heft tegen IFC liet OJC zien waartoe dit team in staat is en hopelijk wordt deze lijn doorgetrokken zaterdag tegen Nuenen. 

    Voor deze avondwedstrijd speelt OJC onder 23 tegen Barendrecht. Wie graag deze OJC-talenten tijdens hun tweede competitiewedstrijd wil bewonderen moet zich om 17.00 uur melden op het mooie OJC-complex. Twee spannende wedstrijden tijdens mooie weersomstandigheden zijn de sportieve affiche die OJC zaterdag presenteert.