• Voorbeschouwing OJC Rosmalen - Unitas

    12 feb 2020
  • Na een stormachtige week zonder competitievoetbal wordt er zondag weer volop gevoetbald op De Groote Wielen. En zondag om 14.00 uur is er niet zomaar een wedstrijd. OJC 1 neemt het dan op tegen de trotse koploper uit Gorinchem, GVV Unitas.

    In Gorinchem werd eerder dit seizoen nog kansloos verloren, mede door de snelle blessures van Melvin van Gestel en Joep Lacquet. OJC creƫerde er weinig en Unitas was duidelijk de bovenliggende partij. Deze week kaapte de koploper van de hoofdklasse B ook nog eens de topscorer van OJC Rosmalen weg, voordat we zelf de kans hadden om met Jaouad te spreken over contractverlenging. Alle ogen zullen op onze spits gericht zijn en verwacht wordt dat Jo zich zal willen laten zien aan zijn toekomstige nieuwe club, dat ze een goede spits hebben aangetrokken.

    Unitas heeft de laatste vijf wedstrijden gewonnen en stevent af op promotie naar de derde divisie. De Gorinchemse defensie is duidelijk het sterkste onderdeel van het team. OJC Rosmalen heeft zelfs tweemaal meer gescoord dan Unitas, dat blijft steken op 28 doelpunten, daar waar OJC er 30 gescoord heeft. Begrijpelijk dat Unitas behoefte heeft aan een scorende spits..... maar die staat zondag nog tegenover de sterke verdediging van Unitas en zal zeker zijn sportieve plicht willen doen tegen zijn toekomstige nieuwe team.

    Hopelijk kan OJC, net zoals tegen Nuenen voor een talrijk publiek, zich opladen voor deze mooie uitdaging en Unitas haar tweede nederlaag toebrengen. Come on OJC!