• Voorbeschouwing RKSV Minor - OJC

    6 feb 2020
  • Een Limburgse ploeg op eigen grondgebied die de laatste drie wedstrijden verloren heeft, is een extra gevaarlijke tegenstander voor het jonge, wisselvallige OJC ROSMALEN. Alle OJC-supporters zijn benieuwd of de 6-0 winst tegen Nuenen komende zondag een goed vervolg gaat krijgen. Het zijn sterke benen die de weelde van zo'n goed resultaat kunnen dragen.

    Minor heeft 21 keer gescoord en 37 doelpunten tegen. Deze doelpunten resulteren in 19 punten en een 12e plek op de ranglijst. Bij winst zou de club zomaar drie of vier plaatsen kunnen stijgen, dus OJC moet gewaarschuwd zijn. Minor heeft 14 van de 19 punten thuis gehaald, met een typische Limburgse speelstijl. De tegenstander in de waan laten dat ze sterker zijn en dan op het moment dat ze teveel mensen voor de bal hebben, meedogenloos toeslaan.

    OJC kan deze wedstrijd nog niet beschikken over aanvoerder Roel van de Sande, maar daar staat de terugkeer van Max Kappen en Niels Mulder tegenover. Kunnen we aanhaken bij de (sub)top of weet Minor zich definitief in de middenmoot te vestigen? Come on OJC!