• Week van de Scheidsrechter

    4 okt 2019
  • In de week van 5 tot en met 13 oktober is het in het Nederlandse voetbal de Week van de Scheidsrechter. Ook OJC ROSMALEN zal hier bij stilstaan en vraagt aan alle teams hun medewerking.

    De rol van de iedere wedstrijd weer noodzakelijke scheidsrechter wordt met verve ingevuld door de nodige vrijwilligers. Hiervoor ontvangen zij niet altijd de waardering van teams, staf, andere vrijwilligers en ouders. Dat is de reden waarom de KNVB voor juist deze groep speciaal een week in het leven geroepen heeft. Ook bij OJC merken we wekelijks hoe deze groep vrijwilligers hun best doet. Het scheidsrechterskorps wordt helaas kleiner en kleiner.

    Om de trouw fluitende vrijwilligers te belonen voor hun inzet, willen we hen komend en volgend weekend in het zonnetje zetten. Ze zullen na hun wedstrijd in het wedstrijdsecretariaat worden ontvangen met een smakelijk bedankje en het zou mooi zijn als alle teams voor of na de wedstrijd een extra stevige handdruk, applaus, erehaag of zelf presentje geven aan de scheidsrechter van dienst. Bedankt voor jullie medewerking!