• Win een geweldig uitje voor het hele team!

  12 jan 2019
 • Theater aan de Parade, HEMA Rosmalen en OJC ROSMALEN steken de handen ineen en zorgen er voor dat jij en je teamgenoten een geweldig teamuitje kunnen winnen.

  Van 5 tot en met 9 februari zal de musical All Stars in het Theater aan de Parade een week lang draaien. Wel bekend vanwege het succes van de film en serie. Een voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

  Voor de vrienden van Swift Boys 8 is hun voetbalzondag heilig. Terwijl ze zich voorbereiden op de 500e wedstrijd is hun wekelijkse potje voetballen ook het moment om hun levens met elkaar door te nemen. Met die belangrijke wedstrijd in het zicht leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Deze feelgood musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger!

  Hoe kun je met heel je team naar deze geweldige voetbalmusical?

  Vanaf 14 januari komt er op ons sportpark een speciaal All Stars doek te hangen. Hierin zitten een aantal gaten die punten waard zijn. Alle seniorenteams en 35+ teams mogen hier een poging op wagen. Schiet met je team zo veel mogelijk punten bij elkaar!
  De 3 teams die de hoogste score halen maken op de finaledag op 2 februari kans op geweldige prijzen!

  Prijzen worden mogelijk gemaakt door bovengenoemde partijen. En bestaan uit een hoofdprijs ter waarde van €1.000,- 20 kaarten voor het hele team voor de musical All Stars. Een tweede en derde prijzenpakket met een aantal kaarten voor All Stars, Hema pakket(ten) en OJC-items.


  Het doek zal twee weken lang hangen, dus kies in overleg een moment net voor of na de training en geef je puntenaantal door aan sponsoring@ojcrosmalen.nl.

  Veel succes!