• YoungCapital winnaar 4e editie Business League

  10 jul 2018
 • Dit jaar hebben 16 bedrijven meegedaan aan de Business League 2018 bij OJC ROSMALEN. Op een viertal donderdagen, eindigend op donderdag 5 juli, hebben de bedrijven bij OJC wedstrijden 7 tegen 7 op een half veld gespeeld.

  Deelnemende bedrijven aan Business League 2018 waren Baker Tilly Berk, Domino’s Pizza Rosmalen, van Balsfoort Isolatietechniek, de Prins/de Notaris, Gallé Installaties, Gloudemans, Hesdo BV, Hoedemakers bouw en ontwikkeling, Korthals Service Projects, PANAS, van Schijndel Installatie Techniek, Studentenbureau, van Tilburg Sport, eetpaleis ’t Vosje, Wapen van Rosmalen en YoungCapital.

  Die laatste ploeg werd de glorieuze winnaar van de Business League 2018. Zij deden voor de eerste keer mee, maar wisten in de finale na een onbesliste wedstrijd met strafschoppen te winnen van Gallé Installaties. Tijdens een heel gezellige afsluiting werd de wisselschaal uitgereikt aan YoungCapital. Uiteraard rekent de organisatie erop dat de titelverdediger de titel in 2019 komt verdedigen. Namens de organisatie van de Business League de felicitaties aan de winnaar YoungCapital.

  Dank
  Kenmerkend aan deze editie van het toernooi was de sportieve en gezellige manier van voetballen, veel gezelligheid na afloop van de wedstrijden en het mooie weer. Veel dank gaat uit naar de organisatie, scheidsrechters en natuurlijk het barpersoneel van OJC ROSMALEN. Mede dankzij jullie is de Business League 2018 een succes geworden. Heel veel dank daarvoor.

  Ook een dankwoord aan René Geerts. René heeft tijdens de 4 edities van de Business League de organisatie geleid, maar aangegeven te stoppen. Gelukkig hebben we in Vincent van Hoof, afgelopen seizoen René's medespeler in het eerste elftal, een opvolger gevonden om de organisatie te leiden. Eén van de doelstellingen van Vincent is om in 2019 meer bedrijven te laten deelnemen aan de Business League 2019.

  Als laatste willen we alle deelnemende bedrijven aan de Business League danken voor hun sportiviteit en gezelligheid. Graag tot volgend jaar!