• Zondag 30 augustus keepersdag bij OJC

  29 jul 2020
 • Ben jij keep(st)er uit de regio Den Bosch en sta je te popelen om tijdens seizoen 2020/2021 het beste uit jezelf te halen? Meld je dan aan voor de grote keepersdag welke op 30 augustus georganiseerd wordt bij OJC ROSMALEN. Naast de keep(st)ers van OJC zelf zijn alle keepers welkom uit de regio 'groot' Den Bosch (leeftijd O8 t/m O17). De dag begint om 9:30 uur en zal eindigen omstreeks 16:30 uur.

  Deze keepersdag wordt georganiseerd door voormalig prof-keeper Theo van den Dungen, voormalig keeper bij PSV, TOP Oss, UDI’19, Achilles’29 en jeugd keeperstrainer bij PSV, Willem II en UDI’19 en nu keeperscoördinator van OJC ROSMALEN. "Het ideale moment om je als keeper voor te bereiden op een fantastisch seizoen 2020-2021", aldus Van den Dungen. De dag bestaat uit verschillende trainingen, demonstraties en nog veel belangrijker inspireren van elkaar als vakgenoten! Je kunt deze dag ook allerlei nieuwe soorten keepershandschoenen passen en andere materialen bekijken en testen! 

  Daarnaast loopt er een professionele fotograaf rond en kun je samen trainen met jeugdkeepers van o.a. Feyenoord, ook verschillende scouts van betaald voetbal organisaties zijn aanwezig om jouw prestaties te bekijken.

  Kosten voor deze geheel verzorgde dag (incl. lunch) bedragen €19,95.

  Aanmelden is simpel, stuur een mail naar keepers@ojcrosmalen.nl en vermeld daarin naam, leeftijd en club van de keep(st)er.