Nieuwsarchief

Filter overzicht

Vrouwenselectie zoekt speelsters en trainer

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is een grote ambitieuze vereniging met een groeiende vrouwenafdeling. Er spelen momenteel zo’n 450 meiden en vrouwen verdeeld over 18 jeugdteams, 3 seniorenteams en 2 35+ teams. VR1 speelt al enkele jaren mee voor het kampioenschap in de 2e klasse en heeft de ambitie om zo snel mogelijk door te stromen richting de 1e klasse. Ook het 2e vrouwenteam is afgelopen seizoen in de 2e klasse uitgekomen. Via de nacompetitie zullen zij zich nog veilig moeten spelen om volgend seizoen weer in deze klasse uit te mogen komen. Meisjes A (MO19-1) speelt al jaren in de hoofdklasse en doet het daar zeer verdienstelijk.

Vanwege de doorstroom vanuit de jeugd naar de senioren zal er met ingang van seizoen 2017/2018 een extra selectieteam opgericht worden in de vrouwenafdeling. VR1 en VR2 zullen als vrouwenselectie nauw samen gaan werken en zo proberen de gestelde doelen te bereiken.

Om deze reden zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer(ster) die samen met de hoofdtrainster Maxime Welten ervoor wil zorgen dat er nog meer stappen gemaakt kunnen worden binnen de vrouwen en meisjes afdeling van OJC ROSMALEN. We zoeken een trainer die affiniteit heeft met vrouwen en meisjes voetbal, het team verder kan ontwikkelen op technisch en tactisch vlak en goed kan samenwerken met het vrouwenkader binnen en buiten de vrouwenselectie. Uiteraard mag enthousiasme niet ontbreken. Als trainer van Vrouwen 2 verzorg je 2x per week de training en ben je op zondag aanwezig om de wedstrijd te coachen. Vanuit de vereniging zal je de gelegenheid worden geboden jezelf als trainer te ontwikkelen en zo mogelijk een trainersopleiding te volgen.

Heb je interesse om je steentje bij te dragen? Stuur dan je motivatie incl. CV naar Piet van der Plas, voorzitter OJC ROSMALEN; voorzitter@ojcrosmalen.nl.

Extra speelsters
Omdat we willen werken met een brede selectie zijn we ook op zoek naar speelsters die onze teams willen komen versterken. Heb je ambitie om selectievoetbal te (gaan) spelen? Wil je hoger gaan spelen? Of wil je juist je ervaring delen binnen een jonge selectiegroep? Kom dan gerust 1 of 2 proeftrainingen meedoen!

Heb je hier wel oren naar? Of juist nog vragen? Neem dan contact op met de hoofdtrainster van VR1, Maxime Welten welten.mj@gmail.com of 06-49732996.

Ook als je graag recreatief wil spelen bij een gezellige grote vereniging ben je van harte welkom. Voor ons 3e, 4e en 5e vrouwenelftal zijn we ook nog op zoek naar versterkingen. Hierover kan Maxime je meer vertellen, dus bij vragen daarover, bel of mail haar gerust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven