• Lidmaatschap

  Aan-/afmelden lidmaatschap
  Aanmeldingen kunnen via onderstaand formulier worden ingevuld. Print dit formulier uit, vul alles (duidelijk leesbaar!) in en lever het formulier in, met een pasfoto en geldig legitimatiebewijs (verplicht vanaf 16 jaar).

  Aanmeldformulier

   

  Formulier inleveren
  Tijdens het seizoen enkel mogelijk op een competitiezaterdag bij het wedstrijdsecretariaat van voetbalcomplex De Groote Wielen. In zomer-/winterstop aanmeldformulier niet inleveren bij OJC, maar graag inscannen en mailen naar servicedesk@ojcrosmalen.nl.
  Let op: onvolledige, onleesbare of op verkeerd tijdstip/plaats ingeleverde formulieren zullen niet in behandeling worden genomen.

  Afmeldingen kunnen uitsluitend gedaan worden via servicedesk@ojcrosmalen.nl.

  Bij het opzeggen van het lidmaatschap gedurende het seizoen gaat de vereniging niet over tot restitutie van de (gedeeltelijk) betaalde contributie, om wat voor reden(en) dan ook.

  De maatregel is opgenomen in artikel 9 lid 3 van de statuten van v.v. OJC ROSMALEN.

 • Opmerking:
  * eenmalige inschrijfkosten € 10,00 (betaling bij actief lidmaatschap)

  Toevoeging peuters/kleuters
  Sinds 2018-2018 hebben peuters en kleuters de mogelijkheid om deel te nemen aan zaaltrainingen. Hiervoor zal aanvullend en in overleg met de clustercoördinatoren voor peuters en kleuters een bedrag in rekening worden gebracht.