Nieuwsarchief

Filter overzicht

Stilstaan bij het afscheid van Tim

www.ojcrosmalen.nl
In de komende dagen zullen we bij OJC ROSMALEN en in samenspraak met de familie Van der Plas op verschillende momenten en manieren stilstaan bij het overlijden van Tim van der Plas, speler van de A2.

Tim had heel veel vrienden en ook heel veel jongens waarmee hij in de afgelopen 10 jaar bij OJC ROSMALEN heeft gevoetbald. Zij spelen in verschillende elftallen in de A- en B-jeugd. De spelers en begeleiding van de A1, A2, A3, A4, B1 en B2 hebben besloten komende zaterdag niet te spelen. Door de welwillende medewerking van de KNVB en de tegenstanders zijn hun wedstrijden uitgesteld. Ook het zevende seniorenelftal, waarin zijn vader Peter actief is, zal komende zondag niet in actie komen. De bestuursactiviteiten zijn tot aan de uitvaart op een laag pitje gezet. Daarnaast zal er bij alle elftallen in de A-B-C-D en senioren die komend weekend wel voetballen, een minuut stilte in acht worden genomen. Natuurlijk mogen ook andere teams hierbij aansluiten en een minuut stilte in acht nemen voor de wedstrijd op zaterdag. De vlag hangt bij ons sportpark tot aan de uitvaart halfstok.

Wij zullen op maandag 14 maart vanaf 10.45 uur in de aula van het crematorium Maaslanden, Abt van Engelenlaan 1 te Vlijmen afscheid nemen van Tim. Daarna zal Tim worden begraven op de begraafplaats aan de Oude Baan te Rosmalen. Voor degenen die geen uitnodiging hebben gekregen voor de koffietafel, bestaat de mogelijkheid om na de ceremonie in Vlijmen en het afscheid op de begraafplaats bij elkaar te komen in het sponsorhome op ons sportcomplex. Wij ontvangen graag iedereen die nog met elkaar wil napraten en wil samenzijn.

De familie wil in de geest van Tim, graag iets doneren aan onder meer de volgende goede doelen:
“De AMY Biehl Foundation”
“Het Vergeten Kind”
“Ik denk aan je”

Mocht u iets willen schenken, dan kunt u dat doen door een bedrag te storten op NL72RABO 01889 91328 inzake TIMBA. De familie zal er voor zorgen dat het wordt verdeeld over de goede doelen.

Condoleance
OJC ROSMALEN heeft voor het overlijden van Tim een condoleanceregister geopend. Klik hier om berichten te lezen of zelf iets te plaatsen.

 

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven