Nieuwsarchief

Filter overzicht

Procedures vastgesteld

www.ojcrosmalen.nl
Een aantal procedures is opnieuw tegen het licht gehouden en vastgesteld door het bestuur. Graag jullie aandacht voor het doornemen en opvolgen van deze procedures. Zo houden we met elkaar het complex schoon, veilig en werkbaar voor iedereen.

  • De beheerdersruimte is alleen nog maar toegankelijk voor de beheerders zelf. We begrijpen dat deze ruimte een mooie plek is om elkaar te treffen en koffie te drinken. Maar voor de beheerders en de vrijwillige beheerders is het hun werkplek. Trainers die nog even willen koffiedrinken: in de kantine staat voortaan van 17.30 – 20.00 uur een tafel met koffie en thee klaar!
  • Afmelden training: een team dat niet komt trainen, meld dat via de mail aan beheerder@ojcrosmalen.nl.
  • Aanmelden training: in vakantieperiodes kan er alleen worden getraind als een team dit vooraf aangeeft aan beheerder@ojcrosmalen.nl. Niet aangemeld = geen veld beschikbaar.
  • Kleedkamers: laat deze netjes achter (droogmaken en aanvegen).
  • Goals: laat deze staan waar ze staan, of zet ze op de juiste plek terug na bruikleen.
  • Ook voor het goed-/afkeuren van velden is een procedure opgesteld. De beslissing hierover wordt genomen door de beheerder van dienst, al dan niet i.o.m. wedstrijdsecretariaat. De informatie wordt met leden gedeeld op de website, en via de HJO’s, clustercoördinatoren en wedstrijdsecretariaat.
De nieuwe procedures worden in uitgebreidere vorm gedeeld met de direct betrokkenen.

 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven