Nieuwsarchief

Filter overzicht

LOT-competitie ook dit seizoen in volle gang

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN houdt ook dit seizoen weer het langst ongeslagen (jeugd)team in de gaten. De E- en F-pupillen scoorden in voorgaande jaargangen qua winnaars hoge ogen, maar is dat ook nu het geval? Er zijn weer meer jeugdteams bij OJC, zodat er ook meer teams kans maken op de felbegeerde LOT-prijs.

Na twee maanden competitievoetbal zijn er al een hoop teams uitgeschakeld. Sterker nog, er zijn medio november nog maar 8 teams in de race! De A-junioren hebben de A5 (dat wel al twee keer gelijkspeelde) nog als kandidaat en bij de B's is er niemand meer ongeslagen. De B5 was een sterke kanditaat, maar hoewel ze bovenaan staan, hebben ze helaas toch één keer verloren.

De C-junioren zijn sterk vertegenwoordigd. De C2 draait goed bovenin mee in de competitie, maar heeft helaas twee keer verloren. De C10 staat zelfs eerste, maar heeft ook een keer een nederlaag moeten slikken. Voor de C7 geldt dat niet. Zij staan samen met Den Dungen C2 op een gedeelde eerste plaats; allebei hun zeven eerste wedstrijden gewonnen. De C9 is zelfs al winterkampioen en ook nog kanshebber in de LOT-competitie.
 
Dan door naar de D-pupillen, waarvan de D7 en D11 beide overtuigend al hun wedstrijden hebben gewonnen. De D11 deed dat één keer net aan, met 1-0, maar in de andere zes duels scoorden ze nog 78 doelpunten. De E's hebben we nog maar één team dat in de race is en dat is de E10. Verrassend is het dat er geen enkel team van de F-categorie niet heeft verloren. Voor het eerst sinds jaren geen F-team in de 'tweede ronde' van deze competitie dus.

Bij het meisjevoetbal zijn MD2 (vier gewonnen, een gelijk) en ME1 (alles gewonnen) de teams die nog ongeslagen zijn. Onze MB1 en MB2 behaalden juist allebei helaas nog geen enkel punt.

In februari komt er weer een LOT-verslag, waarbij we natuurlijk zeer benieuwd zijn welk team nog overgebleven is van de acht kanshebbers. Veel succes allemaal!

 
 
Terug naar boven