Nieuwsarchief

Filter overzicht

Summerbreak Businessvrienden

www.ojcrosmalen.nl
Afgelopen donderdag 22 juni was het laatste event voor OJC Businessvrienden van dit seizoen: Summerbreak 2023. Dat de OJC Businessvrienden hun hand niet omdraaien voor een flinke plensbui, dat hebben wij afgelopen donderdag gemerkt aan de opkomst van het eerste gedeelte van het Summerbreak event; de vaartocht over de Dommel in Den Bosch.
 

Maar liefst twee boten, een ervaren en optimistische kapitein en een flinke portie gezelligheid waren de hoofdingrediënten van een mooie maar natte start. We voeren twee uur lang en zagen de highlights van het mooie Den Bosch. We meerden aan in de Brede Haven en dronken een borrel in Bakkerij Royal. (Beroemd van de vele variaties op de Bossche Bollen).

In dit uurtje gaf Govert van der Miessen een speech, waarin hij terugblikte op een mooi en succesvol seizoen met groei, business en mooie events. Hij had ook een primeur; namelijk het eerste event van het nieuwe seizoen, waarbij wij de Sint Jan gaan beklimmen.

Vervolgens liepen we naar Bolwerk en aten daar een goed verzorgd 3-gangen diner. Wederom een geslaagde middag en avond waarbij voetbal, business en plezier weer alle drie de revue hebben gepasseerd.

Ben je nog geen lid van OJC Businessvrienden, maar wil je dit wel? Word dan snel lid! Stuur een mail naar businessvrienden@ojcrosmalen.nl
 

 
Terug naar boven