Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dag van de Bouw aan de Aquasingel

www.ojcrosmalen.nl
In De Groote Wielen wordt door onze hoofdsponsor Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling aan een heel bijzonder project gewerkt. Het bouwbedrijf realiseert hier vier verdiepingen tellende woningen met een weids uitzicht over de blauwblinkende Groote Wielenplas. Hoe zoiets gebouwd wordt? Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 4 juni krijgen geïnteresseerden uitgebreid antwoord op deze vraag.

Afgelopen najaar is de bouw aan de Aquasingel begonnen. Een ideale plek, dichtbij de stad, direct aan het water en dichtbij de natuur. Bij Hoedemakers is Lenny Schel betrokken bij het project. “Eind dit jaar worden de woningen opgeleverd. We hebben het hoogste punt inmiddels bereikt, begin juni zijn we bezig met de afbouw, een perfect moment om mee te doen”, vertelt Schel. “Je krijgt in dit stadium van de bouw al een goede indruk van het eindresultaat, wat extra leuk is voor de kijkers. Daarnaast kunnen de bouwers aan hun familieleden laten zien waar zij dagelijks aan werken.”

Mooi voorproefje
Veel van de nieuwe bewoners zullen 4 juni aanwezig zijn, om samen met nieuwsgierige familie en vrienden hun huis in wording van dichtbij te zien. “Alle toekomstige bewoners zijn natuurlijk uitgenodigd, net als direct omwonenden. De Aquasingel is namelijk onderdeel van een groter nieuwbouwproject, waarin eerder al andere woningen en appartementen zijn gebouwd”, zegt Schel. “Daarnaast is iedereen van harte welkom die interesse heeft in de bouw of het gewoon leuk vindt om een kijkje te komen nemen. Er worden rondleidingen gegeven waarbij er over de bouw van de woningen wordt verteld. Zeker ook interessant voor mensen die belangstellig hebben in andere nieuwbouwwoningen die gebouwd gaan worden, zij kunnen dan al een mooi voorproefje krijgen in deze huizen.”

Leuk voor het hele gezin
Bij Hoedemakers, dat al meer dan 25 jaar aan OJC ROSMALEN verbonden is als hoofdsponsor, stellen ze 4 juni alles in het werk om er een vermakelijk dagje uit van te maken. “Gedurende de dag kunnen de kleinere bezoekers aan de slag in Het Bouwdorp. Daar kunnen de kinderen met een speciaal balkenpakket hun eigen huizen bouwen. Ieder kind, zowel groot als klein, kan zijn steentje bijdragen.” Het wordt hoe dan ook een leuke dag volgens Schel. “Qua locatie is het een erg mooi gebied. Er is daar een prachtig uitzicht over het water. Je kunt er onder het genot van een kop koffie genieten van de bootjes die langsvaren en je kunt daarna nog even lekker naar het strandje bij de plas.” 

De bouwplaats aan de Aquasingel 7 t/m 57 (nabij Windkracht 5) is 4 juni open van 10.00 tot 16.00 uur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven