Nieuwsarchief

Filter overzicht

Aanstaande zaterdag uitgifte tenues

www.ojcrosmalen.nl
In de afgelopen maanden heeft de kledingcommissie de tassen voor alle teams - met volledig nieuwe tenues voor de jeugd teams - weer op orde gebracht en zijn inmiddels bijna allemaal gereed voor uitgifte. Zaterdag 2 September kan de begeleiding van de jeugdteams de kleding en materialen ophalen conform het volgende tijdschema.

  • 9.00-10.00 uur: JO9-teams + G-teams
  • 10.00-11.30 uur: JO6/JO7/JO8-teams
  • 10.00-11.00 uur: MO9 + JO11+ MO11-teams
  • 11.00-12.00 uur: JO13 + MO13-teams
  • 12.00-13.00 uur: JO15 + MO15 teams
  • 13.00-14.00 uur: JO19 + MO19 + JO17 + MO17 teams

Senioren (mannen en vrouwen) verloopt in overleg met René Kastelijn.

Iedere tas is voorzien van een complete set (shirt, broek en sokken) voor iedere speler. Voor de keeper is er een volledig groen tenue.

Voor de teams tot en met de JO11, behoud de speler deze set gedurende het seizoen en zorgt de begeleiding er voor dat deze weer compleet ingeleverd wordt aan het einde van het seizoen.

Voor de teams vanaf JO13, dienen de shirts wekelijks (NIET binnenste-buiten) ingeleverd te worden bij de wasruimte. De broeken/sokken behouden de spelers zelf gedurende het seizoen. Ook hier geldt dat de begeleiding er voor zorgt dat deze weer compleet ingeleverd wordt aan het einde van het seizoen. Het is derhalve niet de bedoeling dat in deze kleding wordt getraind. 

Tevens is er voor ieder team een set van bidons, intrapballen, waterzak en trainingshesjes beschikbaar welke in beheer worden gegeven aan de begeleiding voor de duur van het seizoen. Ook deze dienen aan het einde van het seizoen weer ingeleverd te worden. Er is m.i.v. dit seizoen besloten om de trainingshesjes ook in beheer te geven, aangezie het is gebleken dat deze niet uit elkaar te houden zijn qua grootte en kleur. Dat kan tot de nodige frustratie leiden tijdens de trainingen. Bijkomend voordeel: de hesjes kunnen nu ook tijdens de warming-up gebruikt worden. 

Kan men niet op zaterdag 2 September, dan is er nog een mogelijkheid om de spullen op te halen op woensdag 6 september van 19.00-20.30 uur. 

Aangezien wij dit jaar de complete jeugd in één keer vervangen met nieuwe tenues bestaat de mogelijkheid dat er wellicht iets niet klopt. Wij hiervoor om begrip en zullen dit proberen direct op te lossen.

Veel voetbal plezier gewenst in het komende seizoen.

Kleding Commissie OJC ROSMALEN

 
 
 
 
Terug naar boven