Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - JVC Cuijk

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN kent met het volle pond uit drie competitiewedstrijden een uitstekende start in de derde divisie. Vorige week zondag bleef de ploeg op karakter overeind tegen OFC en mocht het met een zwaarbevochten 2-3 zege Oostzaan verlaten. Deze zaterdagavond mag OJC ROSMALEN zich gaan meten met één van de grootste kampioenskandidaten in de derde divisie, JVC Cuijk.

JVC Cuijk begon het seizoen met een 2-3 nederlaag tegen ASV De Dijk. Dennis Kaars was op de openingsdag de grote man namens de Amsterdammers. Hij zorgde met drie treffers (waarvan de winnende ver in blessuretijd) voor de overwinning van de promovendus en tevens ook titelkandidaat uit de hoofdstad. JVC herstelde zich vervolgens van de ongelukkige competitiestart met zeges bij HSC ’21 (1-2) en thuis tegen HBS (1-0).

De Cuijkenaren staan onder leiding van trainer/coach Ruud Kaiser. Een trainer met een schat aan ervaring als speler en trainer in binnen- en buitenland. In zijn actieve spelersloopbaan kwam Kaiser o.a. uit voor Ajax, Antwerp FC (Bel), Coventry City (Eng), Nice (Fra) en SVV. Veruit de meeste duels speelde de geboren Amsterdammer echter voor buurman FC Den Bosch. In 128 duels kwam hij daar tot 20 treffers. Als trainer was hij actief bij TOP Oss, RBC Roosendaal, Oranje o.17, Jong Oranje, Chelsea FC (Eng), Dynamo Dresden (Dui), FC Magdeburg (Dui) en FC Den Bosch. Vanwege teleurstellende resultaten namen de Bosschenaren in februari 2015 afscheid van de sympathieke vakman. In 2005 won Kaiser met Oranje o.17 zilver op het EK en in datzelfde jaar tevens brons op het WK.

JVC Cuijk beschikt binnen de selectie over aardig wat ervaring in het betaald- en amateurvoetbal. Grootste voorbeeld daarvan is misschien wel Charles Kazlauskas. De verdedigend ingestelde alleskunner speelde maar liefst 364 wedstrijden in het betaald voetbal voor Fortuna Sittard, NEC, TOP Oss en Helmond Sport. Het duel met JVC Cuijk is ook een weerzien met spelers met een verleden bij OJC ROSMALEN. Bart Tinus en Ilias Zaimi keren terug op het sportpark waar zij ook zelf in het rood-zwart actief waren. 

OJC ROSMALEN mag zich tegen JVC Cuijk gaan meten met een ploeg die titelaspiraties koestert. De laatste thuiszege van OJC ROSMALEN op JVC Cuijk dateert alweer van 10 februari 2008. Destijds won OJC op eigen veld met 5-3 van JVC. Een mooi moment om de uitstekende competitiestart een passend vervolg te geven. 

Wij wensen u een hele fijne en sportieve wedstrijd toe!

 
 
 
 
Terug naar boven