Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC 1 zaterdag tegen Zeeuwse Kloetinge

www.ojcrosmalen.nl
OJC Rosmalen reist aankomende zaterdag af naar Zeeland. Om 15.00 uur neemt de ploeg van Willem Leushuis het op tegen de nummer 9, Kloetinge.

Kloetinge doet het als promovendus naar behoren, met 33 punten uit 23 wedstrijden. De club barst van de ambitie en is hard op weg om de beste amateurvereniging van de provincie Zeeland te worden. Het kapitaalkrachtige Hoek is binnen handbereik.

De thuiswedstrijd tegen hen, eerder dit seizoen, eindigde in een 2-2 gelijkspel. OJC zal het zaterdag zwaar krijgen. De vele honderden toeschouwers die bij elke thuiswedstrijd van Kloetinge aanwezig zijn, zullen ongetwijfeld weer op luidruchtige wijze hun team fanatiek aanmoedigen om de drie punten in eigen huis te houden.

Goede voorbereiding
Kloetinge kent een goede voorbereiding naar het duel van morgen. De ploeg won haar vorige wedstrijd met 0-1 van Groene Ster. OJC verloor afgelopen zaterdag met 1-4 van koploper Stedoco en ging dinsdagavond (vriendschappelijk) met 1-2 onderuit tegen tweedeklasser CHC. Komend weekend zal het anders moeten, want OJC kan de punten goed gebruiken om het gat met de onderste vier ploegen in stand te houden in strijd voor lijfsbehoud.
 

Tom Wijkmans en Dennis van Meurs zijn afwezig en Joep van de Rande is geblesseerd. Ook Niels Mulder, die zaterdag nog scoorde als invaller, is nog steeds niet volledig inzetbaar.


 
 
 
 
Terug naar boven