Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing SV Meerssen - OJC

www.ojcrosmalen.nl
Na een verdiend punt vorige week tegen Kloetinge neemt OJC het aanstaande zondag op tegen de nummer 9 van de competitie, SV Meerssen.

Sinds Kevin Hofland aan het roer is bij Meerssen gaat het voorspoedig met de club uit Zuid-Limburg. 34 Punten uit 24 wedstrijden en dat levert een verdienstelijke veilige 9e op de ranglijst op. De gevaarlijkste en beste man bij Meerssen is Nino Everaerts, ex-prof van MVV.

In Rosmalen werd het destijds 2-2. Bob Zonnenberg en Tom Pijnenburg waren toen de doelpuntenmakers.

Meerssen kent een paar knappe overwinningen dit seizoen, ze winnen thuis van koploper Barendrecht en uit van Sportlust. Als klap op de vuurpijl in Hoornaar van SteDoCo.De drie punten aftrek, door het niet op komen dagen tijdens het carnavalsweekend, zijn inmiddels geseponeerd.

OJC gaat met vertrouwen naar Limburg na het verdienstelijke gelijke spel in- en tegen Kloetinge. Max Kappen (schouderblessure), Joep van de Rande (kuitblessure) en Zija Azizov zijn niet inzetbaar. Door de ongelukkige botsing met de doelpaal moet doelman Luuk Vogels helaas ook de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Nigel de Weert is nog geschorst, en ook Rick Wels is afwezig.

Ondanks de zes afwezigen kan OJC een goed team op de been brengen. Dennis Meurs is weer van de partij en Niels Mulder kan ook meer minuten maken indien nodig.


 
 
 
 
Terug naar boven