Nieuwsarchief

Filter overzicht

Koploper Barendrecht komt naar Rosmalen

www.ojcrosmalen.nl
Na een nederlaag in Meerssen wil OJC zich graag revancheren. Dit moet aanstaande zaterdag gaan gebeuren tegen koploper Barendrecht.

Samen met SteDoCo is het ambitieuze vv Barendrecht de grote kanshebber op promotie naar de tweede divisie. Barendrecht speelde in het verleden altijd op het hoogste amateurniveau en wil daar graag weer naar terug. 
De huidige selectie van Barendrecht kent veel routiniers. De resultaten van Barendrecht zijn de laatste weken een beetje wisselvallig. Zo werd er van Meerssen verloren en gelijk gespeeld tegen Blauw Geel en SteDoCo. Toch staat de ploeg uit Zuid-Holland op een eerste plaats op de ranglijst, met 52 punten uit 25 wedstrijden.

Kansen
Als OJC de intensiteit van Meerssen kan brengen in deze wedstrijd, dan liggen er zeker mogelijkheden. OJC kende geen goede generale in aanloop naar dit duel. Afgelopen zondag verloor het met 4-2 van sv Meerssen. Als het OJC lukt om de spelmakers van Barendrecht, Jongman, de aanvallers vd Stoep (die tweemaal scoorde tegen OJC) en de snelle Olijfveld uit te schakelen, heeft OJC een goede kans op een goed resultaat.

Bij OJC ontbreken nog steeds Max Kappen, Zija Azizov, Joep van de Rande en doelman Luuk Vogels. De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 18:00 uur op sportpark De Groote Wielen.


 
 
 
 
Terug naar boven