Nieuwsarchief

Filter overzicht

Goede lijn doortrekken tegen Gemert

www.ojcrosmalen.nl
Zaterdagavond om 19:00 uur staat de thuiswedstrijd van OJC ROSMALEN 1 tegen Gemert op de kalender. Beide teams wonnen hun laatste wedstrijd. Gemert versloeg het sterke Blauw Geel'38 (waar OJC onlangs nog in de extra tijd tegen een nederlaag opliep) en de thuisploeg kwam zelf met 3 punten terug uit het verre Hoek.

Gemert beleeft een stabiel seizoen wat de punten betreft, maar de resultaten zijn heel wisselvallig. Zo werd er van Barendrecht, Blauw Geel en SteDoCo gewonnen. TOGB, Quick en Sportlust wonnen echter met grote cijfers van de Brabanders. In Gemert begon, met een 2-2 gelijkspel, de opmars van OJC tijdens de tweede periode.

Groene Ster nadert
De bezoekers beschikken over veel snelheid en routine voorin. Ralf Kemper is een sluwe, geslepen spits en Eon Herman een supersnelle buitenspeler met scorend vermogen. OJC is dus gewaarschuwd, want het kan de punten goed gebruiken. Zeker nu Groene Ster aan een opmars is begonnen. De Limburgers haalden 9 punten uit de laatste 3 wedstrijden en staan nog maar twee punten achter OJC.

Niels Mulder, Yamani el Aharchaou en Max Kappen zijn geblesseerd, verder is de selectie van OJC compleet.

Alle ingrediĆ«nten voor een spannende voetbalavond op De Groote Wielen zijn aanwezig. Een derby, een aangename temperatuur, dus graag tot zaterdag langs de lijn!

 
 
 
 
 
 
Terug naar boven