Nieuwsarchief

Filter overzicht

Dankwoord organisatie Brabant Girls Cup

www.ojcrosmalen.nl
De organisatie van de Brabant Girls Cup wil graag, bij monde van voorzitter Hans Driessen, alle vrijwilligers die er weer een geweldig geslaagd evenement van hebben gemaakt, hartelijk bedanken. Zij doen dit met de volgende ingezonden brief.

Zondagochtend afscheid genomen van de teams in het Rodenborch College. Even terug naar het sportpark om de laatste handelingen te verrichten en te gaan genieten van een paar uur rust. Maar de adrenaline in  je lichaam geeft je nog geen rust. Hoe kun je je waardering uit spreken en je gevoel uiten over het resultaat van de zevende Brabant Girls Cup bij OJC. Het was weer een geweldige happening. De teams spraken hun waardering uit over de organisatie, de sfeer, het programma en de gastvrijheid. We leggen als organisatie de lat elk jaar hoger en ieder keer lukt het ons weer om met de polsstok een paar centimeter hoger te komen. Elk jaar scoren we een 9 via de enquête die ESR rond stuurt naar de teams die zij leveren.

Ons eerste team speelt Topklasse maar de vrijwilligers zijn van TOPKLASSE. Misschien is niet iedereen binnen OJC enthousiast over het meisjes-/vrouwenvoetbal, maar dit evenement scoort elk jaar hoge cijfers en is zeker een van de visitekaartjes van OJC . En wat heel belangrijk is voor zo’n evenement, wie je ook wat vraagt ze denken mee ondersteunen je of staan gelijk klaar. Dit jaar was het een genoegen om  samen met alle  benodigde vrijwilligers te werken. Geweldig als je ziet b.v. bij het afbreken zoveel mensen klaar staan om de organisatie te helpen zodat het in 1,5 uur gebeurd is. Alle mensen die dit jaar de BGC hebben ondersteund op welke manier dan ook, heel hartelijk bedankt! Mede door jullie was de zevende Brabant Girls Cup een feest. Bijna niet te overtreffen… maar toch gaan we dat volgend jaar weer proberen, doen jullie weer mee?

Namens de Brabant Girls Cup commissie,

Hans Driessen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven