OJC F1 pakt overwinning tegen Haarsteeg F1

01-01-1970
01:00

Deze week werd er door OJC F1 thuis gespeeld voor de competitie tegen het in blauw spelende Haarsteeg F1. Het was een schitterende dag voor het team om te voetballen; helder blauwe lucht en een fel schijnende zon. Dit moest een voorbode zijn.

Onze jongens verzamelden zich om 10 voor 10 in kleedlokaal K5 waar de tenues werden aangetrokken. En wonder boven wonder, de verdwenen broekjes waren weer terecht. Onder leiding van Jesse en Theo begonnen de jongens eerst met een warming-up om de spiertjes soepel te maken. En wie kwam net voordat de wedstrijd begon aanlopen… onze keeper Inze. Wat geweldig dat hij het team kwam aanmoedigen en we hopen natuurlijk allemaal dat hij snel weer opknapt en in de goal kan staan! Onze vaste scheidsrechter Bobby kon stipt om 10.15 fluiten voor de start en al snel bleek dat de twee teams aan elkaar gewaagd waren. Wat al snel opviel was dat Lars ontzettend goed stond te keepen. Hij stopte een aanval van Haarsteeg en vlak daarna een afstandschot waarbij hij de bal stevig ving en de bal goed onder controle had. En wat een uittrap, hoog en ver het veld in! In de eerste helft zagen we van zowel OJC als Haarsteeg dat zij opbouwend konden aanvallen maar niet in staat waren om het af te maken met een doelpunt. Net voor rust gaf Jochem nog een flink hard schot op de goal maar helaas stopte de keeper van Haarsteeg de actie met een vangbal. Net voor rust ontstond een rommelige situatie voor de goal van OJC en we waren blij dat Bobby af floot voor rust.

In de rust werd er door de jongens weer gretig gedronken van de door Miranda verzorgde Ranja. In de tweede helft waren de jongens feller en hieruit kwamen een aantal mooie acties van Jasper maar helaas belandde de bal twee keer naast de goal van Haarsteeg. Op het middenveld werd goed verdedigd door zowel Jochem als Kaj, Fabian en Ruben zorgden voor de aanvallen van de flank. Justin speelde alert en liet zien dat hij goede acties naar voren kan maken en goed kijkt voordat hij de bal overpassed naar zijn teamgenoot. Ook Christiano liet weer snelle aanvallen zien richting de goal van Haarsteeg en een daarvan werd beloond door een mooi doelpunt: 1-0. De laatste minuten waren nog spannend met een schot van Haarsteeg op de lat waarna Bobby affloot voor het einde van de wedstrijd.

Na een mooie serie penalty’s kreeg het publiek een erehaag van OJC F1 na hun welverdiende overwinning! Goed gedaan jongens en ga zo door!