Strijdend MD3 beloont zichzelf eindelijk met 3 punten

01-01-1970
01:00

Vandaag gingen we weer proberen om 3 punten te halen. Tot nu toe was dit nog niet gelukt ondanks alle strijd en passie die we iedere wedstrijd laten zien. Maar eens moest toch de ommekeer komen?

Vandaag speelden we tegen Beesd MD1, een nieuwe tegenstander voor ons. Op een winderig veld 7 werd om 11.30 uur afgetrapt.
De eerste helft hadden we wind mee en daar moesten we flink van profiteren. De trainers hadden wat positiewisselingen doorgevoerd en daar hadden we het eerste kwartier de nodige moeite mee. Met de eerste tactische wissel werd dit hersteld en gaven we vol gas. De 1-0 volgde en we gingen op zoek naar meer doelpunten. Ondanks de mogelijkheden die we kregen, gingen we met 1-0 de rust in.

De trainers waren er niet gerust op en we kregen in de rust de nodige tips hoe we in de tweede helft, met wind tegen, Beesd van ons doel moesten weghouden.

En waar we in de vorige wedstrijden nog weleens wegzakten, konden we het vandaag wel volhouden. Voor iedere meter werd geknokt en we durven steeds beter duels aan te gaan. We kregen kansjes op 2-0 maar ook Beesd kreeg mogelijkheden op de gelijkmaker.
Onder luide aanmoedigingen van onze vaste supporters bleven we overeind en werd de 1-0 over de streep getrokken.

We kunnen terugkijken op een leuke, spannende wedstrijd tegen een gelijkwaardige, sportieve ploeg. Eindelijk is alle strijdlust beloond met een dikverdiende overwinning. En we zijn nog niet klaar.
Volgende week gaan we er weer tegen aan, uit bij Baardwijk. Wie weet kunnen we daar voor een stuntje zorgen.