OJC 2 op één zege van verrassend kampioenschap

01-01-1970
4-1

Na de 4-1 zege op Madese Boys heeft OJC ROSMALEN 2 nog één zege nodig om zich tot kampioen van de Reserve Hoofdklasse te kronen. Volgende week ontvangen de Beloften van OJC om 12.00 uur RKVVO op eigen veld.

In de thuiswedstrijd tegen Madese Boys stonden de gastheren bij rust op een 2-0 voorsprong. Het was tweemaal Diego Meerveld die zijn handtekening onder de treffers zette. Na rust zorgde Daan Schreuders op het uur voor de 3-0 voorsprong en de vroegtijdige beslissing. Madese Boys kreeg een kleine twintig minuten voor tijd nog de verdiende eretreffer. Diego Meerveld zorgde een paar minuten later met zijn derde treffer van de middag voor de uiteindelijke 4-1 eindstand.

Op één speeldag van het einde gaat de race om de titel nog tussen UNA en OJC ROSMALEN. De Rosmalenaren koesteren twee punten voorsprong op de ploeg uit Zeelst. UNA speelt volgende week tegen degradant Wodan. OJC ontvangt op eigen veld RKVVO uit Oerle. Een ploeg die de drie punten nodig heeft om zich rechtstreeks te kunnen handhaven. Een loodzware en stevige uitdaging in de laatste wedstrijd.... die de ploeg uiteindelijk een gigantische en welverdiende stunt compleet laat maken.