Moeizame overwinning tegen GVV

01-01-1970
01:00

De wedstrijd begon stroef, vandaar de 0-0 stand in de rust. Er kwamen redelijk wat kansen in de eerste helft die niet benut werden. Mooie passes voor het goal; kansen om de tegenstander uit te tikken; het lukte allemaal net niet.

De tweede helft ging wat beter, maar was ook nog niet alles. De 0-1 viel gelukkig snel door een goal van Nicole. Echter kwam de tegenstander meer & meer op onze helft te spelen. Dat kon niet de bedoeling zijn. Ze voelden nog steeds de kans op een gelijkspel waar we niet aan toe mochten geven. Een mooie actie van Mirjam werd beloond met een doelpunt die ze mooi binnenschoot.
Na de 0-2 werden er hier en daar nog kansen aan onze kant gecreëerd maar wederom niet afgemaakt. De 3 punten zijn mee teruggenomen naar Rosmalen, maar al met al een wedstrijd om snel te vergeten.
Dames, voor een volgende keer moeten we echt ons eigen spel gaan spelen om een overwinning lekkerder te laten voelen. Dus op naar volgende week: een thuiswedstrijd tegen Heerewaarden. Een tegenstander die we nog niet kennen, dus zeker op onze hoede zijn.

Woman of the match: Nicole en Rachel, beiden voor hun doorzettingsvermogen en wilskracht!! Voor de rest: neem hier een voorbeeld aan ;-).