OJC JO15-6 speelt gelijk bij RWB

01-01-1970
2-2

Een prachtige voetbaldag beloofde het te worden en we mochten ook op echt gras voetballen. Vanaf het eerste moment speelden de mannen van OJC scherp en dat is wel eens anders geweest. De heren van RWB waren wel kleiner van stuk maar dat compenseerden ze door technisch goed te voetballen.
In de eerste helft werden de doorgebroken spelers vele malen ten onrechte afgevlagd voor buitenspel maar de scheidsrechter had dat na zo'n tien keer ook wel gezien. We zorgen zelf voor de nodige kansen en de steekpassjes waren scherp en soms wat te hard (Hè Appie?).
Hoewel OJC iets meer de overhand had, was het toch de thuisploeg die het eerste doelpunt maakte in de 19e minuut (1-0).

Met de beide beentjes op de grond begonnen we de tweede helft. Appie brak door en schoot in de 47ste minuut de gelijkmaker binnen. Heel lang konden we daar niet van genieten want een slap schuivertje schoof onder de overigens goed keepende Guus door (2-1).
In de 56ste minuut werd Tim gemeen getackeld op zo'n 25 meter van het doel en kreeg een vrije trap mee. Tim gaf de bal een kromme slinger die bijna vanzelf het doel in zou gaan maar Daniël nam het zekere voor het onzekere en tikte de gelijkmaker binnen (2-2).
Een mindere gebeurtenis was dat de keeper van RWB in de slot minuten geblesseerd raakte, Het doorjagen op de bal van Daniël was erg goed en de blessure van de keeper is niet aan Daniël te wijten.