OJC JO15-2 wint overtuigend van Boxtel JO15-1

01-01-1970
01:00

Na de zeperd van vorige week was het zaak voor OJC JO15-2 vandaag de drie punten weer mee naar huis te nemen.
Jonas ontbrak vandaag vanwege een enkelblessure, Max speelde na een lange blessure periode eindelijk weer eens in de basis. De eerste tien minuten golfde het spel op en neer. OJC slaagde er niet echt in om het laaggeklasseerde Boxtel de wil op te leggen. Vooral in de duels was de thuisploeg de bovenliggende partij. Er waren kansen voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet. De OJC’ers kregen echter steeds meer grip op de wedstrijd en lieten, om met een Boxtel supporter te spreken, het balletje wat makkelijker rond gaan. Na een kwartier kwam OJC op voorsprong, Hidde speelde Juan aan in de diepte en die scoorde eenvoudig: 0-1. In de twintigste minuut was de wedstrijd eigenlijk beslist. Vincent zette op de zestien van de tegenstander goed druk. De verdedigers van Boxtel kregen de bal niet echt weg, waarna Claudyo profiteerde: 0-2.

De bezoekers waren, zonder echt goed te voetballen, heer en meester op het veld en Tim had in het doel een rustige middag. Na wat kleine kansen was het in de 33e minuut weer raak. Justin stuurde Juan weg en die passeerde de keeper: 0-3. Dit was ook de ruststand.

Na rust had OJC even wat moeite het ritme weer te vinden. In de 48e minuut was het Juan die na goed doorzetten van Max voor zijn derde treffer tekende, 0-4. In de fase daarna speelde JO15-2 prima, met veel beweging en goed positiespel. Het hoogtepunt was in de 55e minuut. Vlak voor de middenlijn kwam Mika aan de linkerzijlijn in balbezit. In hoog tempo ging de bal van voet tot voet. Via Lex, Marijn, Max, Mika en Max kwam de bal bij Daan die op de middenstip stond. Hij dribbelde de bal op en speelde de lopende Juan aan en die schoof de bal onder de keeper door: 0-5

De bezoekers schakelden daarna een tandje terug, maar bleven de betere ploeg. In de 65e minuut resulteerde dat in de zesde treffer. Marijn speelde zichzelf via een prima actie in de zestien vrij en stelde Juan in staat zijn vijfde doelpunt van de middag te scoren, 0-6

In de laatste minuten was de concentratie een beetje weg, wat resulteerde in 2 fouten achterin.
De eerste fout bleeft nog onbestraft, maar wederom knullig balverlies in de laatste minuut zorgde voor de tegentreffer van de gastheren: 1-6