Gelukkig verloor de concurrentie ook....

01-01-1970
01:00

Onze jongens begonnen lekker fel vandaag! Iets te halen nu ODC en Taxandria verloren hebben vandaag? Felle duels op het middenveld, maar de eindpass.., heel slordig, beetje vaak balverlies!
Helaas kwam Emplina na balverlies plotseling alleen voor Robert en 1-0 achter. 5 minuten later werd Simo onderuit gehaald in het strafschopgebied. Bram scoort een keurige penalty 1-1.
Maar..., helaas 3 min later 2-1 achter. Een schot, misschien een beetje gelukkig doelpunt, tussen 4 of 5 spelers door.
De wedstrijd ging op en neer, maar er bleef veel balverlies tegen een heel fysiek spelend Emplina.

2e helft
Bjarne begint in de 2e helft, OJC weer lekker fel. Eindelijk wat aanvallen op het doel van Emplina. Schot van Gijs voorlangs. Schot van Simo? Gestopt...
Achterin houden Ben en Gwen het schoon, middenveld verdedigd lekker fel mee.
Maar opeens weer balverlies en Emplina countert met een pass over de verdediging en de linker spits is heel snel en..., 3-1 achter, de eerste keer dat ze op onze helft kwamen.
OJC blijft lekker aanvallen, maar na balverlies weer een pass erover heen 4-1.
Brian wordt inde spits gezet en Ben gaat mee naar voren.
Overtreding van Jasper wordt met geel bestraft. De vrije trap die daarop volgde, vloog naast en maar goed ook, Robert gleed uit onderweg naar de bal.
Met extra inzet aanvallen, dan ontstaat er achterin wat meer ruimte.
Helaas nogmaals balverlies en na lange rush vanaf de middellijn scoort Emplina 5-1.
Daarna een 20 min vol op de aanval, maar helaas....
Eindstand 5-1. Een uitslag die niet de veldverhouding weergaf, jammer dus...

Jammer jongens het had zo leuk kunnen zijn met het punten verlies van ODC en taxandria. Maar..., op naar de volgende wedstrijd, nog steeds een prachtige plek op de ranglijst.