(te) Groot verschil eerste en tweede helft

01-01-1970
01:00

Na smorgens vroeg veelvuldig de buienradar geraadpleegd te hebben vertrekken we vol verwachting richting De Vliert, het beloofd droog te blijven hopelijk houden we het ook droog...

Na de gebruikelijke goede warming-up beginnen de jongens vol energie aan de wedstrijd en vliegen uit de start blokken!
Binnen een paar minuten schiet Jasper met links de bal stijf in de kruising, 0-1.
De jongens combineren er rustig op los, Justin stoomt op via de linker kant en schiet op goal, de bal komt terug en de rebound is een mooie prooi voor Jasper, 0-2.
BVV komt beter in de wedstrijd en heeft voordeel van de wind, hierdoor komen ze er een aantal keer goed uit en bereiken ze ook ons doel maar elke keer heeft Inze een goed antwoord.
De strijd in het veld word steeds meer, de individuele spelers van BVV maken het OJC steeds lastiger.
Het is rust, Helaas doet de rust onze jongens geen goed...
Binnen een aantal min. scoort BVV de 1-2.
OJC heeft hierop het juist antwoord, na een mooie opbouw van achteruit, komt de bal bij Daan en zet met een mooie pass Jasper alleen voor de keeper die beheerst scoort, 1-3.
Net zoals in de eerste helft word de strijd heftiger en hier heeft OJC niet het juiste antwoord op, teveel ontzag voor de tegenstander... BVV weet dan ook de stand om te buigen naar 4-3.
In de laatste minuten krijgen we toch nog de kans op de 4-4, na een verre uit trap van Inze komt Jasper alleen voor de keeper maar helaas red de keeper van BVV.
Helaas....als toeschouwers zien we graag het goede samenspel en team voetbal van onze jongens maar dit is helaas niet altijd genoeg voor de 3 punten soms is er iets meer nodig.
Beste buienradar volgende keer a.u.b. ook de 3 punten op het droge!