OJC na rust langs Juliana '31

01-01-1970
1-2

Dankzij een 1-2 zege op Juliana '31 mag OJC opnieuw drie winstpunten toevoegen aan het totaal. De thuisploeg mocht bij rust met een 1-0 voorsprong de kleedkamers opzoeken, maar na de thee kantelden de bezoekers de wedstrijd terecht in hun voordeel. Aan OJC-zijde debuteerde Bram Nijhoff in de basis en maakte Joeri Theunisse uit de JO19-1 vlak voor tijd zijn eerste opwachting in de hoofdmacht.

Het enige echte 'hoogtepunt' van de eerste helft tussen Juliana '31 en OJC ROSMALEN was de treffer van de thuisploeg. Een onoplettendheid bij een spelhervatting bracht Juliana op 1-0.

Na rust brachten de bezoekers meer energie in de wedstrijd en dat zorgde ervoor dat OJC stukje bij beetje beter in de wedstrijd kwam. De gelijkmaker van Elvin Hardeveld was een logisch gevolg van het spelbeeld. OJC ging op zoek naar de zege en kwam via Jelle Scholts op een 1-2 voorsprong. In de slotfase was Juliana dichtbij de gelijkmaker, maar kreeg het niet het gehoopte tweede doelpunt. De gasten hielden stand bij het opportunistische spel van de thuisploeg.

OJC ROSMALEN mag op basis van de gehele wedstrijd drie terechte punten bijschrijven aan het totaal. Dat na een wedstrijd waarbij het arbitraal trio, onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Horst, de echte uitblinker was.