OJC VR1 op het nippertje naar play-offs

01-01-1970
01:00

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kwamen de dames van Gilze op bezoek.
Gilze had de punten nodig om degradatie te ontlopen; OJC moest de 5e plek veiligstellen om de play offs te halen.
De dames van Gilze gaven meer de indruk dat ze ergens voor speelden dan die van OJC.

Na twee prima wedstrijden en even zoveel clean sheets was keepster Marloes vandaag minder gelukkig met haar ingrepen.
De 0-1 en de 1-2 kwamen beide voort uit een corner, waarbij Marloes bij de tweede een stuiterbal verkeerd inschatte.
De OJC dames hadden wel goed geoefend op aanvallende corners; uit één ervan scoorde Chiara de 1-1.
Behalve een rush in de 12e minuut van Emely was dit de enige fatsoenlijke aanvallende actie van OJC in de hele eerste helft.

Voorin oogde het allemaal weer erg statisch. In de eerste helft benutte Marjolein een paar keer de ruimte op links, maar combinaties leverde dat niet op.
De enige beweeglijke aanvaller van OJC VR1 (Nienke) kwam er pas 15 minuten voor tijd in.

Verder viel de scheids op door heel veel te fluiten. Gelukkig floot hij na ruim een uur ook voor een Gilzer handsbal in de zestien.
Chiara schoot vanaf elf meter de 2-2 strak binnen.
Het enige echte velddoelpunt maakte Gilze via een kluts na matig uitverdedigen van OJC. Dat was de 2-3, zo’n acht minuten voor tijd.
Kort voor het einde jaste Kelly een vrije trap vanaf 18 meter als een streep in de rechterhoek: 3-3.

Meer zat er vandaag niet in. Voor het halen van de play offs was deze uitslag voldoende.
Maar als er niet meer beleving komt, hebben onze dames niet veel te zoeken in de play offs.
Misschien helpt een stevig gesprek, of anders een injectie uit de jeugd.