Nieuwsarchief

Filter overzicht

EHBO'er of steward: iets voor jou?

www.ojcrosmalen.nl

Om een zo veilig mogelijk sportklimaat te bieden, gaat OJC werken met EHBO'ers en stewards. Iets voor jou? Uiteraard inclusief de benodigde training/opleiding.


EHBO'ers zijn geen overbodige luxe op een zo groot sportcomplex als dat van OJC, waar elke avond vele kinderen trainen en waar in de weekenden honderden sporters actief zijn. Een ongeluk(je) of blessure zit dan in een klein hoekje. De stewards moeten gaan zorgen dat de doorgang voor hulpverleners vrij blijft, zorgen voor rust en orde op het terrein, en contoleren op ongeoorloofd alcoholgebruik en bezit van vuurwerk. Bij wedstrijden van het eerste elftal komt daar toegangscontrole, fouilleren en het begeleiden van supportersstromen bij.

Tijdens trainingen kunnen ouders ingedeeld worden als vrijwillige EHBO-er; als zij toch hun kind brengen en halen, is het een kleine extra moeite die ervoor zorgt dat alle kinderen veilig kunnen sporten. En bij voldoende vrijwilligers, kost het maar 2 uurtjes per week.  In de weekenden, als er wedstrijden zijn, worden er zowel EHBO'ers als stewards ingezet.

OJC zorgt dat geïnteresseerden een EHBO- en/of steward opleiding krijgen. Zo zorgen we samen voor een veilig sportklimaat!
Bij interesse kun je contact opnemen met ed.vanlimbeek@ojcrosmalen.nl.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven