Nieuwsarchief

Filter overzicht

Binnenkort: extra koffie-/broodjesuitgiftepunt!

www.ojcrosmalen.nl
We zijn verheugd met de komst van een extra locatie voor koffie- en broodjesuitgifte! Niet in de kantine, maar in een speciaal uitgiftepunt op de begane grond van onze accommodatie. De voormalige 'shop' en het kassahokje worden momenteel verbouwd en krijgen een nieuwe bestemming.

Al langer zijn we er ons van bewust dat het op sommige momenten erg druk is boven in de kantine, bij de koffie- en snackuitgifte. Inmiddels zijn we daarom begonnen met het realiseren van een nieuw, extra koffie- en snackuitgiftepunt beneden bij de doorgang naar het hoofdveld. De shop is verdwenen en er is een doorgang gemaakt naar de kassaruimte.

Er worden twee mogelijke uitgiftepunten gecreĆ«erd. Een aan de zijkant van de voormalige shop/kassa en een aan de voorkant van de ruimte, bij het hoofdveld. Momenteel wordt er gewerkt aan de water- en elektravoorziening, worden er werkbladen geplaatst en de verdere inrichting van de ruimte verzorgd. Als alle werkzaamheden zijn afgerond, zal het uitgiftepunt iedere zaterdag en zondag en op alle drukke momenten als bijvoorbeeld toernooien en evenementen geopend zijn.

Assortiment
Op de nieuwe locatie zullen onder meer koffie, thee, chocomel, soep in een nieuw jasje, diverse pistoletjes, panini's, broodje Unox worst, knakworst, worstenbroodje, sportenbroodje, tosti en chips verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er ook frisdranken te verkrijgen.

Onze opgeknapte koffiewagen heeft nu een definitieve bestemming bij de miniveldjes gekregen. Bij zowel het nieuwe uitgiftepunt als bij de koffiewagen zal er een gelegenheid zijn om te kunnen zitten. Zo proberen wij u, binnen onze middelen, steeds beter van dienst te zijn. Mede dankzij vele vrijwilligers en gulle donoren/sponsoren is dit mogelijk gemaakt. Daarvoor heel veel dank!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven