Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voetbal Academie Brabant bij OJC

www.ojcrosmalen.nl
Komende vrijdag start Voetbal Academie Brabant bij OJC ROSMALEN met een cursus van 10 techniektrainingen. Hierin bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om zich te scholen tot een complete voetballer.

In deze cursus wordt er gewerkt met een technisch leerplan waarbij gespecialiseerde aandacht in onze trainingssessies met innovatieve technologieën om concentratie, aandacht en reactiesnelheid te verbeteren. Lees er meer over op de website van Voetbal Academia Brabant. 

De trainingen zijn bij OJC op vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur op 22 en 29 september, 6, 13 en 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november en 1 december. Het is altijd mogelijk om bij verhindering de les in te halen op een andere locatie.

Vriendenkorting
Kom je samen met je broer, zus, vriend of vriendin dan ontvangen jullie beide € 5,00 korting op het inschrijfgeld. Vermeld daarvoor tijdens het inschrijven bij de opmerkingen de naam van deze persoon. De korting wordt naar je overgemaakt als jullie beide hebben ingeschreven. Kom je samen met vijf of meer personen dan ontvangen jullie € 10,00 korting per persoon. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.
  
Trouwe deelnemers
Sinds het voorjaar van 2016 ontvangen trouwe deelnemers een sweater na deelname aan drie cursussen. Bij deelname aan zes cursussen ontvang je zelfs een trainingspak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven