Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC gaat voor twee unieke (horeca)prijzen

www.ojcrosmalen.nl
Zoals eerder al aangegeven zijn we bij OJC ROSMALEN achter de schermen erg druk bezig om, samen met Team Fit en het Voedingscentrum, te komen tot een bronzen certificaat. Het zou uniek zijn om naast de Goed Getapt eerste prijs ook als eerste sportkantine de bronzen certificering te mogen ontvangen.

Het Goed Getapt-certificaat is tot stand gekomen door een jaar lang vier keer een bezoek te hebben gehad van een mystery gast. Hierbij wordt onder meer gekeken naar gastvrijheid, uitstraling, productkennis, hygiƫne enz.

Om brons te behalen bij Team Fit moeten we onder andere voldoen aan: een juiste verhouding tussen een 'gezonde' en 'ongezonde' producten, het aanbieden van gratis water, fruit, geen verkeerde reclame promotie t.a.v. 'ongezonde' producten of in juiste verhouding, duurzaamheid vanuit de vereniging (zoals Fairtrade-koffie), uitbannen van zoveel mogelijk plastic, enz. 

Al met al een stevige uitdaging, die we met een werkgroep niet uit de weg zijn gegaan. Vrijdag jl. is er een laatste, zeer kritische scan uitgevoerd, gedurende drie uur.  Hopelijk kunnen we op 16 mei, tijdens de bijeenkomst van RVC Rosmalen bij OJC, een positieve uitslag verwachten.

We wachten in spanning af of we twee unieke prijzen in de wacht kunnen slepen dit jaar! U hoort van ons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven