Nieuwsoverzicht

OJC pakt verdiend punt tegen Kloetinge

OJC behaalde afgelopen zaterdag een meer dan verdiend punt op het sportpark Wesselopark van vv Kloetinge.

OJC streed voor elke meter grond en kwam vooral in de tweede helft goed uit de verf. De eerste helft ging gelijk op met kansen voor beide teams. Yamani Aharchaou dwong de doelman van Kloetinge tot een katachtige redding, eenmaal redde de paal de defensie van OJC.

Een ongelukkig moment in de OJC-defensie voor Kloetinge was genoeg om de voorsprong te pakken.

Aan de andere kant van het veld kwam de, in de basis gestarte, Rick Wels een teenlengte tekort om de gelijkmaker te scoren. Waardoor OJC tijdens de rust tegen een 1-0 achterstand aan keek.

Zonder wissels ging OJC in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker.

Een tweede ongelukkig moment overkwam OJC toen doelman Luuk Vogels vol op de doelpaal knalde en zeker 10 minuten zwaar geblesseerd op de grond lag.Hij moest uiteindelijk het veld verlaten. Jeroen Keeris was zijn vervanger.

Gelijkmaker

Uit een vloeiende combinatie kreeg Job Viellevoye de bal aan de linkerzijde van het veld en gaf voor richting Rick Wels, die met het hoofd de bal in de verre hoek werkte en OJC op gelijke hoogte bracht. Dezelfde Wels kreeg 15 minuten later uit een rebound een grote kans om de winnende goal te scoren maar de bal zoefde net voorlangs het vijandelijke doel.

Kloetinge zat er duidelijk doorheen en werd overspeeld door een fris en gretig OJC. In de allerlaatste minuut kreeg Tom Pijnenburg het op zijn heupen. Hij passeerde twee tegenstanders en nummer drie kon hem alleen afstoppen met een grove overtreding op 18 meter recht voor het doel.

Alles en iedereen van OJC gingen er eens goed voor staan. Helaas verdween de bal over het doel en direct maakte scheidsrechter Kuijntjes een einde aan de wedstrijd.

Na twee nederlagen ging OJC met gemengde gevoelens de bus in richting Rosmalen. Dit was alweer het tiende gelijke spel. En ook dit gelijke spel had, net zoals meerdere andere wedstrijden, met een beetje geluk drie punten kunnen zijn.

Volgende week zondag volgt er weer een uitwedstrijd, dan speelt OJC in- en tegen het thuis sterke Meerssen.

Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.