Nieuwsoverzicht

VR1 wint met debutante Izzie Huibers

OJC Vrouwen 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Nuenen met 2-1 gewonnen. Een knappe overwinning tegen een tegenstander die nog meedeed om het kampioenschap, koploper was van de tweede periode en in 2024 nog niet verloren had.

Yara van Grinsven bracht de thuisploeg al binnen drie minuten op een 1-0 voorsprong. Haar schot van 25 meter afstand vond op prachtige wijze de bovenhoek. OJC had voor rust met de wind in de rug verreweg het beste spel. Vlak voor rust kreeg OJC de beloning voor een uitstekende eerste helft. Vanuit een hoekschop viel de bal via het lichaam van een Nuenen-speelster in de goal en mocht OJC met een 2-0 voorsprong de kleedkamer op gaan zoeken.

Na rust had Nuenen het voordeel van de wind. Nuenen had veel de bal, maar werd nooit echt gevaarlijk. De 2-1 vlak voor tijd was een fraai afstandsschot, maar bleek er achteraf eentje voor de statistieken.

Debutante
Hoogtepunt van de tweede helft was het debuut van de 15-jarige Izzie Huibers aan de kant van OJC. De talentvolle speelster van onze MO17-1 viel 25 minuten voor tijd in en kan terugkijken op een geweldig debuut.

Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.