TEC maatje te groot voor JO17-5

Datum 02-09-2017
Tijd 14:45
Thuis OJC ROSMALEN JO17-5
Uit TEC JO17-1
Scheidsrechter Pennings, Hans… (+1)
Eindstand 0 - 5
02 september 2017 door Frank
Na twee trainingen spelen we vandaag de eerste (beker)wedstrijd. Tegenstander op ons eigen sportpark is TEC JO17-1. Op deze zonnige zaterdagmiddag het startschot van het voetbalseizoen 2017-2018.

Direct vanaf de aftrap speelt de tegenstander in een hoog tempo. Verdedigend hebben we het hard te halen. Snelle behendige aanvallers nemen ons doel onder vuur. Een doelpunt kan niet uitblijven. Na een klein kwartier wordt 0-1. Vanuit een doeltrap komt de bal weer razendsnel terug en met een lob wordt gescoord. Vlak daarna kregen we een vrije trap. Tom vM schoot de bal precies over de verdedigers heen, de aanname van Stijn was goed maar zijn schot werd helaas geblokt. Voor rust scoorde Tec nog tweemaal. Beide doelpunten werden gemaakt nadat de aanvaller alert reageerde. Eerst na een bal op de lat, en daarna nadat de eerste doelpoging werd gekeerd. Een schot van Koen werd net tot corner gewerkt. Ruststand 0-3

In de tweede helft moesten we proberen te blijven voetballen. We creƫerden ook twee hele mooie kansen. Eerst schoot Koen, op aangeven van Roel, hoog over. En daarna, deze keer op aangeven van Sem, schoot Koen beheerst binnen maar werd de bal van de lijn gehaald. Bij beide situaties was het inmiddels 0-4. Vijf minuten voor tijd scoorde Tec nog met een mooie halve omhaal (0-5). Een goede redding van Tom voorkomt nog dat het halve dozijn wordt volgemaakt.

Ondanks de nederlaag hebben we vandaag goed gespeeld, tegen een tegenstander die een klasse hoger speelt.
Volgende week spelen we om 11 uur een uitwedstrijd tegen Mec'07 (Maurik).
 

Andere verslagen

Terug naar boven