Baggerwedstrijd MO19-1 in Fijnaart

01-01-1970
01:00

Vandaag mochten de meiden op weg naar Fijnaard, de woonplaats van volkszanger Frans Bauer. Na de verlies partij van vorige week waren de meiden gebrand om eens 3 punten mee naar huis te nemen. Maar het liep anders dan de meiden dachten, en wij konden vandaag ook niet de vinger op de zere plek leggen. De omstandig heden waren goed maar de minpuntjes vandaag waren dat Quinty nog steeds in de ziekenboeg zit, gelukkig mag ze komende week weer mee trainen mits als alles goed is, Jacklyn was er helaas niet bij die kreeg geen vrij van haar werk. Maar we konden met 14 redelijk fitte spelers op weg en dat was een luxe. Zoals gezegd de meiden waren gebrand om punten te pakken. Maar in de wedstrijd was het huilen met de pet op, de voetbal van onze zijde was bagger net als het weer. Blijkbaar kunnen de meiden zich niet concentreren voor een wedstrijd want net als de voorgaande wedstrijden stonden we binnen 4 minuten op achterstand. Kort na de 1-0 kreeg Cerita een kleine kans op de 1-1 die werdt niet benut, maar in de 6e minuut werd het 2-0. Kortom in 6 minuten tijd keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Dat betekende voor de meiden dat ze aan de bak moeste. Maar het was er vandaag echt niet wel konden we de aansluit treffer maken in de 21e minuut het was Assala die deze op haar naam kon zetten. Het was ook de rust stand.

In de rust werden de meiden opgepept en aangespoord om eens te gaan voetballen, maar blijkbaar waren de woorden niet echt binnen gekomen. Zou het de regen zijn geweest die hier echt met bakken uit de lucht kwam gevallen. Of was het door de scheidsrechter die aan eenrichtingsverkeer deed. Nee dit alles was het niet het was gewoon slecht. In de 63e minuut werd het zelfs 3-1.
Kortom het was passieloos, slecht en de meiden hadden niet het vermogen de wedstrijd om te keren. Volgende week wacht ons het Zand dus dat betekend veiligheid gordels om en zorgen dat je er staat. Anders denk ik dat het volgende week niet op een A4 kan.