Verval tussen 1e en 2e helft te groot

01-01-1970
01:00

Op zaterdag 11-11-2017 spelen we de uitwedstrijd tegen Woenselse Boys JO17-2. Met volledig fitte selectie reizen we, net als vorige week, af naar Woensel (Eindhoven).

In het begin van de wedstrijd trekken we het initiatief naar ons toe. Alhoewel het spel zich in de eerste 10 minuten met name afspeelt op de helft van de tegenstander komen we niet tot scoren. In het restant van de eerste helft gaat het gelijk op. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, en creëren niet veel grote kansen. Maar de beste kansen waren voor ons.

Hoe anders is dat de 2e helft. We moeten ver achteruit en na enige doelpogingen is het wachten op een Woensels doelpunt. Binnen tien minuten na de rust is het 2-0. Daarna gaan we iets beter spelen, maar halen niet het niveau van de eerste helft. Uiteindelijk scoort Woenselse Boys nog een derde maal door op snelheid onze verdediging te kloppen.

Vandaag werd aan een goede eerste helft geen vervolg gegeven in de tweede helft. Het verval was te groot. Volgende week spelen we tegen Nuenen JO17-5 en gaan we weer voor drie punten.