Monsterscore voor OJC JO15-2 tegen hoofdklasser

01-01-1970
01:00

De tweede oefenpot van 2018 vond plaats op het eigen hoofdveld tegen Sparta ’25 JO15-1uit Beek en Donk . De tegenstander bekleedt een positie in de middenmoot van de hoofdklasse, dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden.

Zoals wel vaker startte OJC wat slordig, maar al snel wist de thuisploeg de tegenstander vast te zetten op de eigen helft. En eigenlijk was de wedstrijd binnen een kwartier al gespeeld. In de 8e minuut was het al raak, toen een juweel van een aanval doeltreffend werd afgerond: Max speelde Sven net over de middenlijn aan. Die kopte de bal goed terug op Sander die op zijn beurt de doorgelopen Max weg stuurde. En die faalde oog in oog met de keeper niet: 1-0.

Drie minuten daarna was het opnieuw raak en ook deze keer ging er een goede, snelle combinatie tussen Sven, Sander en Max aan vooraf. En Max scoorde 2-0. In de 15e minuut waren Sander, Sven en Max wederom niet af te stoppen in een vlotte combinatie, waarna Max de hattrick voltooide: 3-0.

OJC gaf helemaal niets weg, combineerde dat het een lieve lust was en kreeg nog volop de gelegenheid om de score verder uit te breiden, maar het duurde tot aan de 32e minuut alvorens de voorsprong verder werd uitgebreid: na een afgeslagen corner werd Sander diep gestuurd op links en diens voorzet werd door Hidde bij de tweede paal binnen gelopen: 4-0.

Na de rust deed Sander wat hij eigenlijk iedere wedstrijd doet, want in de 47e minuut kapte hij zich vrij en haalde doeltreffend uit: 5-0. Even later was het opnieuw Sander die een treffer op zijn naam kon schrijven: 6-0.

De wedstrijd was al lang gespeeld en OJC bleef de aanval zoeken en dat leverde nog diverse doelpunten op. In de 55e minuut was het Sven die een sterk gespeelde wedstrijd bekroonde met een doelpunt na een hoekschop van Tony: 7-0. Tony, weer helemaal terug na zijn beenbreuk, vierde zijn rentree met een luid bejubeld doelpunt (8-0) en Sven zorgde voor het slotakkoord door na een goed lopende aanval zijn tweede treffer mee te pikken: 9-0.

Met bij vlagen fantastisch spel van het nog steeds flink uitgedunde OJC JO15-2 werd deze enorme zege in de wacht gesleept. Dat ziet er goed uit voor de komende tijd, al is het te hopen dat de ziekenboeg eens een keer gaat leeg lopen. In de tweede helft verscheen Vincent Gravesteijn uit OJC JO15-6 in het veld en speelde uitstekend mee. Vincent en natuurlijk ook de begeleiding van JO15-6 heel erg bedankt.