Eerste editie Business League OJC groot succes

www.ojcrosmalen.nl
Inmiddels is de eerste editie van de Business League OJC achter de rug. Volop bedrijvenvoetbal waarbij het representatieve sportcomplex van OJC ROSMALEN als decor gold. Maar liefst 20 bedrijven uit Rosmalen en omgeving namen deel aan dit nieuwe initiatief. Het animo onder bedrijven om te voetballen met personeel is dus zeker aanwezig. Bedrijvigheid, sportiviteit en gezelligheid zijn de drie componenten die aan de basis liggen van de Business League OJC. Uiteindelijk ging Canon Nederland NV er vandoor met de prestigieuze kampioensschaal. Hieronder een korte terugblik.

Dat de Business League OJC een succes is geworden is te danken aan een aantal factoren. Het opstellen van een buitenbar met -terras creëerde een gezellige sfeer waarbij de teams tussen de wedstrijden konden uitrusten. Tevens genoten zij zichtbaar van de versnaperingen die zij na inspanning verdiend hadden. Daarnaast speelde het weer ook een cruciale rol. Doordat de weergoden de Business League OJC goed gezind waren, konden de mensen op het sportcomplex genieten van het aangename weer. Op donderdag 2 juli was het zelfs zo extreem warm dat de organisatie besloot de speeldag die avond af te gelasten. Met temperaturen boven de 35 graden was het onverantwoord te voetballen. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers kon niet gewaarborgd worden waardoor besloten werd de speeldag in te halen op dinsdag 14 juli.

Kantine
Uiteraard is de allergrootste succesfactor het deelnemersveld. Zonder de enthousiaste deelnemers kan geen één evenement uitgroeien tot een succes. De Business League OJC is haar deelnemers dan ook erg dankbaar voor de geboden gezelligheid van de deelnemers. Na iedere speelavond werd de kantine druk bezocht en werd doorgegaan tot sluitingstijd. De productiviteit op de vrijdagen zal tijdens de Business League OJC waarschijnlijk iets lager hebben gelegen. Daar staat tegenover dat de onderlinge verhoudingen tussen het personeel bevorderd is. 

Afsluitende feestavond
Naar verluidt is het op een donderdagavond nog nooit zo druk geweest in de kantine. Er is dus een waar record verbroken binnen OJC ROSMALEN. De Business League OJC is trots op haar deelnemers dat deze mijlpaal bereikt is. Maar alleen drukte is niet genoeg, het was ook meteen de gezelligste donderdagavond van allemaal. Met de draaikunsten van DJ Bas Steenbekkers kwamen de voetjes van de vloer. 

De feestavond werd kort onderbroken door de prijsuitreiking. Kersverse voorzitter en tevens fanatiek deelnemer Piet van der Plas verzorgde een mooie speech waarbij iedereen die betrokken was bedankt werd. Tevens benadrukte de voorzitter dat sportiviteit, onderling respect en normen en waarden begrippen zijn die erg belangrijk zijn tijdens een evenement als de Business League OJC. De deelnemers hebben hier uitstekend aan voldaan. 

Tijdens de prijsuitreiking kreeg iedere contactpersoon (van een deelnemend bedrijf) een mok met het logo van OJC ROSMALEN erop. De contactpersonen waren per slot van rekening toch de initiators om deel te nemen aan de Business League OJC. Toen het uiteindelijk de beurt was aan Canon om de kampioensschaal uit handen van Piet van der Plas te ontvangen, werd de prijsuitreiking compleet. Als ware kampioenen hesen de mannen van Canon de schaal de lucht in waardoor zij een jaar lang over de wisselschaal mogen beschikken. Onder begeleiding van Freddy Mercury en co fungeerde zijn 'We are the champions' als opmars voor een zeer gezellige voortzetting van de afsluitende avond.

Editie 2016
Nu de Business League OJC 2015 erop zit kijken we al met smacht uit naar de tweede editie. Vanwege het succes is nu al besloten door te gaan met dit initiatief. Uiteraard wordt na evaluatie gekeken hoe de Business League OJC geüpgraded kan worden. De organisatie wil nogmaals alle deelnemers en betrokkenen bedanken voor het enthousiasme, gezelligheid, betrokkenheid en positieve energie. We zien iedereen de volgende editie graag weer!!
2015-08-11

Feestavond Business League 2015

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven