Nieuwsarchief

Filter overzicht

Sport- en Speldag en huldiging 50e peuter-/kleuterlid

www.ojcrosmalen.nl
Zondagmiddag 14 juni, even na het middaguur, begon de zon te schijnen. En dit was gelijk het moment, om de Sport- en Speldag te starten voor peuters, kleuters en 5-jarigen. Nadat alle teamleiders hun teams bij elkaar gevonden hadden, begonnen de spelletjes. Voor alle teamjes waren er 10 spelletjes, waarin ze zich uit konden leven. Groot was het plezier bij de "Sponsenrace", waar met een spons water van de ene naar de andere emmer verplaatst moest worden. Bij het "Gatenbord" en het "Kegelen" warden ware talenten ontdekt tussen de peuters, kleuters en 5 jarigen. Het 4 op een rij was nog wat lastig, maar de ranja daarentegen was heerlijk, en wat te denken van de stormbaan en het luchtkussen!

Na een heerlijke middag vol spellen, was er onder genot van een frietje de prijsuitreiking. Bij deze prijsuitreiking werd ook een heel bijzondere prijs uitgereikt: het 50e peter-/kleuterlid werd gehuldigd. Mees de Louw uit Kleuters 4 was het 50e lid in het cluster Peuters/Kleuters, dat na 2 jaar al uit 7 teams bestaat. Mees werd gehuldigd met een echt OJC shirt met rugnummer 50, en een bal met de handtekeningen van alle 1e elftalspelers. 

Natuurlijk was er ook voor alle deelnemers van de Sport en Speldag een medaille. Na een heerlijke middag, waar we op de tribune nog konden genieten van de kampioenenparade en uitreikingen van alle andere prijzen, was het weer tijd om naar huis te gaan. Met heerlijke glimmende trotse en blije gezichten van alle kleine mannen en vrouwen.

Fotoalbum
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven