Nieuwsarchief

Filter overzicht

Fantastisch jubileum en respectvolle voorzitterswissel

www.ojcrosmalen.nl
Een leuke pot voetbal OJC 1 Oud tegen OJC 1 Nieuw, een respectvolle Buitengewone Algemene Ledenvergadering, een hartelijke receptie met warme woorden en een ouderwets gezellig feest. Dat waren de hoofdingrediënten, afgeblust met een scala aan toernooitjes, van een fantastisch Jubileumweekend van 13/14 juni. Een weekend dat zowel in het teken stond van 105-jaar OJC ROSMALEN als de voorzitterswissel. 

Tijdens alle genoemde jubileumonderdelen was er veel eerbetoon voor onze scheidend voorzitter Wim Trugg. Aanvoerder Yvo van Engelen sprak voorafgaand aan de galawedstrijd mooie woorden en liet namens het eerste elftal van OJC ROSMALEN weten dat Wim uitermate betrokken was bij het team. Niet alleen bij overwinningen maar zeker ook na een nederlaag. Er volgde een minuut lang applaus voor Wim.

De wedstrijd tussen het huidige 1e elftal en een team dat gevormd werd door spelers die uitkwamen voor ons vlaggenschip in de afgelopen dertien jaar, de periode dat Wim de voorzittershamer zwaaide, eindigde in 1-1. Good-old Toon van Uden scoorde uit de rebound na een penalty en Bas Peters, de winnaar van de Zilveren Schoen, tekende in de tweede helft voor de gelijkmaker. Daar ging het echter totaal niet om. Het was een weerzien van nieuwe en oude bekenden en dat deed niet alleen de spelers, maar ook Wim en andere aanwezigen zichtbaar goed.

Tijdens de aansluitende Buitengewone Algemene Ledenvergadering, die voor de speciale gelegenheid plaatsvond op het hoofdveld en de tribune, sprak de nieuw aangetreden voorzitter Piet van der Plas Wim niet alleen lovend toe, maar speldde hij hem ook de versierselen op die behoren bij het erevoorzitterschap van de vereniging. 

En daar bleef het niet bij. Want KNVB-bondsgedelegeerde Betty Schelle benoemde Wim tijdens de drukbezochte receptie tot lid van verdienste van de KNVB. Veel lof ook van bestuurders van voetbalclubs, burgemeester Ton Rombouts, wethouders en raadsleden van Den Bosch. Maar ook de 'gewone' leden van OJC ROSMALEN waren in groten getale aanwezig en gaven daarmee blijk van grote waardering voor de vele verdiensten van Wim voor onze club. Wim’s kwaliteiten als bruggenbouwer en bindende factor werden benadrukt. Niet alleen het eerste elftal heeft zijn aandacht, maar ook de breedtesport, het G-team en de voetballende mini’s, peuters en kleuters. Wim’s inspanningen voor de club waren onmogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke steun van echtgenote Jeannette, zo was de aanwezigen wel duidelijk.

Gelukkig heeft Wim beloofd dat hij zich de komende jaren op allerlei (projectmatige) gebieden voor OJC ROSMALEN in blijft zetten. Daar zij we hem als club ontzettend dankbaar voor. En inderdaad, Wim: OJC ROSMALEN schrijf je met HOOFDLETTERS!

Kijk voor meer prachtige foto's van de speciale wedstrijd op de fotopagina van Joep von Berg: https://www.flickr.com/photos/ojcrosmalen/sets/72157652198301053

Fotoalbum
       
 
       
 
       
 
       
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven