Nieuwsarchief

Filter overzicht

Toegangsprijzen en seizoenkaarten OJC 1

www.ojcrosmalen.nl
Het bestuur heeft de nieuwe toegangsprijzen voor de thuiswedstrijden van OJC ROSMALEN 1 voor het komende seizoen vastgesteld. Toegang voor leden blijft bij competitiewedstrijden uiteraard gratis op vertoon van de lidmaatschapskaart, die door de teamleiders per heden op te halen zijn in de postvakjes bij de servicedesk.

De nieuwe toegangsprijzen bij de wedstrijden van ons eerste elftal worden als volgt:

o    Volwassenen:                          € 6,00, 
o    Jeugd 13 t/m 18 jaar:                € 3,00 
o    Jeugd t/m 12 jaar:                    Gratis

De entree voor de bekerwedstrijden is vastgesteld op € 5,00 voor volwassenen en voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar € 2,50. Ook hiervoor geldt dat de jeugd tot en met 12 jaar gratis toegang heeft.

De reglementen van de KNVB stellen dat de toegangsprijzen voor iedereen gelijk moeten zijn, dus ook de eigen leden betalen voor toegang. Wel is besloten dat de toegang tot de eerste bekerwedstrijd op woensdag 17 augustus voor iedereen gratis.

Zaterdag 13 augustus begint OJC 1 om 18.00 uur de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong FC Den Bosch. Op woensdag 17 augustus speelt OJC 1 thuis de bekerwedstrijd tegen Oranje Nassau. Aanvang is om 20.00 uur en toegang is gratis! De eerste thuiswedstrijd in de competitie is vervolgens op zondag 21 augustus om 14.00 uur tegen Jong Achilles'29. 

Seizoenkaarten
Voorafgaand aan de thuiswedstrijden zijn er seizoenkaarten beschikbaar in het sponsorhome, voor een prijs van 75 euro voor volwassenen. Daarmee krijgen toeschouwers toegang tot de 17 thuiswedstrijden in de derde divisie.

Ook zal er komend seizoen weer het oude vertrouwde wedstrijdprogramma wedstrijdbulletin worden uitgegeven. Achter de schermen wordt hier inmiddels druk aan gewerkt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven