Nieuwsarchief

Filter overzicht

Selectie OJC rond met Nieuwendaal en Nijhoff

www.ojcrosmalen.nl
De A-selectie van OJC ROSMALEN voor seizoen 2017-2018 is met het aansluiten van de laatste twee spelers rond. Steef Nieuwendaal komt over van RKC Waalwijk en Bram Nijhoff sluit aan vanuit de eigen gelederen.

Steef Nieuwendaal (foto, 31 jaar oud) heeft meer dan 250 wedstrijden in het betaald voetbal gespeeld. Hij debuteerde bij Willem II en speelde daarna achtereenvolgens voor MVV, FC Den Bosch, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Steef is een controlerende middenvelder annex centrale verdediger die met zijn ervaring een perfecte mentor voor de aanstormende jeugd van OJC ROSMALEN kan zijn. 

Bram Nijhoff is een kind van de club en doorliep de gehele jeugdopleiding van OJC ROSMALEN. Bram debuteerde dit jaar als 2e elftalspeler succesvol in de hoofdmacht van OJC. Zij frivole aanvalsspel smaakt naar meer en we zijn dat ook trots dat Bram volgend jaar volwaardig lid van de A-selectie zal zijn.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal ook een aantal OJC-talenten uit de zogenaamde talentenpool aansluiten bij de trainingen/wedstrijden van OJC ROSMALEN 1. Wie weet wat dat nog allemaal voor moois voor de toekomst gaat brengen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven