OJC verslaat jonge buurman

01-01-1970
01:00

OJC heeft in de laatste wedstrijd van 2016 buurman FC Den Bosch verslagen. Na een 3-2 ruststand wonnen de Rosmalenaren uiteindelijk met 5-2.

Mitch van der Ven bracht OJC al binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong. Mats Deijl zorgde echter niet veel later voor de gelijkmaker en iets na het halfuur was het Jort van der Sande die Jong FC Den Bosch op 1-2 bracht. In de laatste vijf minuten van de eerste helft draaiden Jaouad Chraou en Diego Meerveld echter de achterstand om in een 3-2 voorsprong bij rust.

In de tweede helft was OJC duidelijk de betere partij. De thuisploeg maakte het definitieve verschil echter pas na de tweede gele kaart voor Christophe van Zutphen. Amper een minuut nadat de Bosschenaren met zijn tienen waren komen te staan zorgde Chraou met zijn tweede van de avond voor de 4-2. Het slotakkoord kwam op naam van de van een blessure herstelde Elvin Hardeveld. Hij stond aan het einde van een aanval die opgezet werd door debutant Robert Mol.

OJC sluit 2016 af met 27 punten en een achtste plaats in de derde divisie.